Zoeken

Jansen Machinehandel tweedehands machines metaalbewerking

Wij beschikken over een grote gevarieerde voorraad tweedehands machines metaalbewerking van 12.000 m2.


3 generaties van Jansen Machinehandel. Anton Jr. Rob en Anton Sr.

Wie zijn wij

Jansen Machinehandel B.V. is sinds 1983 gevestigd in Etten-Leur. Wij zijn een internationaal opererend familiebedrijf met jarenlange ervaring in de aan-en verkoop van voornamelijk tweedehands machines metaalbewerking en tweedehands CNC machine. Onze klanten bevinden zich over de hele wereld.

Familiebedrijf

Anton Sr. heeft het bedrijf in de jaren 70 opgericht. Hij is nog steeds met grote regelmaat te vinden aan de Bredaseweg. Enkele jaren geleden heeft hij het bedrijf in tweedehands machines overgedragen aan zijn zoon Rob. Ook (klein)zoon Anton jr. is sinds enige tijd werkzaam in het bedrijf.

Grote voorraad

Jansen Machinehandel beschikt over een voorraad tweedehands metaal machines van ± 12.000 m2. Wij mogen ons dan ook tot de grotere machinehandelaren van Europa rekenen. We hebben machines voor alle soorten toepassingen, van frezen en lassen tot aan transportoplossingen. Zo vindt u bij ons zaagmachines, boormachines, slijpmachines en vele andere machines voor elk soort toepassing.

Demonteren en transport

Verder beschikt Jansen Machinehandel over een deskundig team, dat tweedehands machines kan demonteren en transporteren. Onze medewerkers zijn uiteraard in het bezit van alle vereiste papieren om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren.
Wij kunnen zelf zorgdragen voor het transport van machines. Hiervoor hebben wij onze eigen vrachtwagen en diverse heftrucks met een hefvermogen tot 40.000 kg ter beschikking. Daarnaast hebben wij op onze locatie de beschikking over diverse bovenloop kranen met een maximale hijscapaciteit van 160 ton.

Wereldwijd

Mocht u tweedehands machines te koop hebben, dan kunt u deze geheel vrijblijvend aan ons aanbieden. Wij zijn altijd op zoek naar machines om onze klanten over de gehele wereld van dienst te kunnen zijn.

Wij helpen u graag

U bent tijdens openingstijden altijd welkom om, geheel vrijblijvend, ons bedrijf te bezoeken en tweedehands machines diversen te bezichtigen. Als u vragen heeft met betrekking tot één of meerdere machines op onze website, of staat de door u gezochte machines er niet tussen, aarzel dan niet en e-mail of bel ons.

EAMTM

Jansen Machinehandel B.V. is aangesloten bij de EAMTM (European Association of Machine Tool Merchants). Hierdoor weet u als klant dat u bij een betrouwbare dealer tweedehands machines metaalbewerking koopt.