Zoeken

Wie zijn wij


3 generaties van Jansen Machinehandel. Anton sr. Rob en Anton Jr.

Jansen Machinehandel B.V. is sinds 1983 gevestigd in Etten-Leur. Wij zijn een internationaal opererend familiebedrijf met jarenlange ervaring in de aan-en verkoop van voornamelijk gebruikte (CNC) metaalbewerkingsmachines. Onze klanten bevinden zich over de hele wereld.

Anton Sr. heeft het bedrijf in de jaren 70 opgericht. Hij is nog steeds met grote regelmaat te vinden aan de Bredaseweg. Enkele jaren geleden heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Rob. Ook (klein)zoon Anton jr. weet het bedrijf al te vinden.

Jansen Machinehandel B.V. beschikt over een voorraad gebruikte metaalbewerkingsmachines van ± 12.000 m2. Wij mogen ons dan ook tot de grotere machinehandelaren van Europa rekenen.

Verder beschikt Jansen Machinehandel B.V. over een deskundig team, dat machines kan demonteren en transporteren. Onze medewerkers zijn uiteraard in het bezit van alle vereiste papieren om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren.

Wij kunnen zelf zorgdragen voor het transport van machines. Hiervoor hebben wij onze eigen vrachtwagen en diverse heftrucks met een hefvermogen tot 40.000 kg ter beschikking. Daarnaast hebben wij op onze locatie de beschikking over diverse bovenloop kranen met een maximale hijscapaciteit van 160 ton.

Mocht u overtollige machines hebben, dan kunt u deze geheel vrijblijvend aan ons aanbieden. Wij zijn altijd op zoek naar machines om onze klanten over de gehele wereld van dienst te kunnen zijn.

U bent tijdens openingstijden altijd welkom om, geheel vrijblijvend, ons bedrijf te bezoeken en machines te bezichtigen. Als u vragen heeft met betrekking tot één of meerdere machines op onze website, of staat de door u gezochte machines er niet tussen, aarzel dan niet en e-mail of bel ons.

Jansen Machinehandel B.V. is aangesloten bij de EAMTM (European Association of Machine Tool Merchants). Hierdoor weet u als klant dat u bij een betrouwbare machine dealer een machine koopt.