Zoeken

Gebruikte draaibanken kunt u kopen bij Jansen Machinehandel

De professionele 2e hands draaibanken zijn belangrijke machines voor de productie-industrie.

Draaibanken worden net als freesbanken vaak als basis gebruikt in de metaalbewerkingsindustrie.

Een draaibank wordt gebruikt voor het bewerken van ronde of cilindervormige werkstukken. Het werkstuk wordt vastgeklemd in een opspangereedschap. Hierdoor kan het werkstuk tijdens het proces niet gaan schuiven. Het werkstuk wordt met een constante beweging om zijn as gedraaid. Het snijgereedschap (de beitel) wordt in een beitelhouder aan een support bevestigd. Het support glijdt dan over het bed in de langs richting van het werkstuk. Het support kan ook dwars ten opzichte van het werkstuk bewegen. De beitel raakt het roterende werkstuk aan en snijdt het zo in de juiste vorm. Bij CNC draaibanken kan men het programma voorprogrammeren zodat met een hele serie achter elkaar kan produceren.

Mocht u op zoek zijn naar gebruikte draaibanken, wilt u draaibanken kopen vul dan ons contactformulier in en geef uw voorkeur aan.

Overige draaibanken
afbeelding (D874)

D874

Droop & Rein

200 x 400 mm ΓΈ

afbeelding (D072)

D072

Guitti

500 mm

afbeelding (D508)

D508

James Ruben
afbeelding (D436)

D436

Ravaglioli
afbeelding (D879)

D879

Schaublin
afbeelding (D878)

D878

Schaublin

Categorieën

In vele variaties worden onze draaibanken te koop aangeboden. Zo hebben wij CNC draaibanken te koop daarnaast hebben wij center-, kop- en carrousel draaibanken gebruikt in ons assortiment.

Gebruikte draaibanken te koop?

Heeft u een draaibank te koop staan? Zijn uw gebruikte draaibanken overbodig geworden? Wij willen graag uw overbodige draaibanken kopen. Of heeft u wellicht andere overbodige metaalbewerkingsmachines staan. Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is. Stuur ons hiervoor een mail met de bijbehorende foto’s en wij nemen contact met u op.